Reviews from Dell Amore Amsterdam

Recent reviews

5.0
Anoniem
Today
Klant
Today
Die ene Gast
Yesterday

Het was weer lekker

Henk Niezen
Yesterday
H
26 May 2022
Die ene Gast
24 May 2022
Anoniem
24 May 2022
Ahmed
23 May 2022

Super lekkere en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huihui Zhuo
22 May 2022
Bchr
21 May 2022

Super service, eten altijd snel binnen en altijd vers gemaakt. Keep on going!

Ilham
21 May 2022

Tot mijn verbazing de spaghetti was echt smakeloos..

Chadia
20 May 2022

Eten was koud!

Silvia
20 May 2022

Het eten was koud toen het werd bezorgd

Youssef
19 May 2022

heerlijk

Esra
18 May 2022
Omcha
17 May 2022

Was redelijk op de pizza weinig extra

Die ene Gast
16 May 2022
Zain
16 May 2022

Dit was niet goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

lucinda madeira
13 May 2022

altijd goed

.
13 May 2022

sorry maar de salade was heel slecht, kan er niks beters over zeggen

Die ene Gast
13 May 2022

De Ben en Jerry's Half Baked is niet mee geleverd. Toen ik de bezorger daar naar vroeg zei hij ijskoud dat ik geen Ben en Jerry's had besteld. Maar Half Baked stond wel op het bonnetje en heb ik ook al betaald en dat is Ben en Jerry's. Vervolgens heb ik naar Dell Amore gebeld ik werd meteen weg gedrukt. Ik vind dit heel slordig en ben beter van jullie gewend. Wat gaan jullie hier aan doen?

Lien Willemse
11 May 2022

Zoals altijd zéér tevreden over de kwaliteit van het eten en ook de bezorger is erg beleefd en vriendelijk

Aaaa
11 May 2022

Super snel en te lekker

Klakel
9 May 2022
Die ene Gast
9 May 2022
De Graaf
9 May 2022
Evren Olekli
9 May 2022
Fatima
9 May 2022

Altijd lekkere vers gemaakte pizza en snel bezorgd, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ziani
8 May 2022

Lekker eten en snel service top

Li
7 May 2022

Wat weer top

Die ene Gast
6 May 2022
Emy
5 May 2022

Snel warm en lekker!

Rob
5 May 2022
Die ene Gast
4 May 2022
Mart
4 May 2022

Top! Altijd snel bezorgd en eten warm

.
3 May 2022
Anoniem
3 May 2022
Barendregt
1 May 2022

De maaltijden zijn goed bereid, alleen viel de smaak van 1 van de 2 buiten de verwachting. De maaltijden waren niet erg warm meer en heeft de bezorging ander half uur geduurd. Er is wel een sms gestuurd dat het langer ging duren. Was jammer dat de bezorger niet even sorry zei of zoiets.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob de Jong
1 May 2022

bezorger nam op een goede manier contact op met mij. Verbeter punt, Op elke verpakte maaltijd opschrijven wat er in zit . Met 11 man die ieder iets anders besteld wordt het een zoekplaatje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RJBakker
30 April 2022

Lekker eten, goede service en makkelijk te bestellen op de site. Een aanrader waard.

arthur
30 April 2022

is top

A
29 April 2022

Op tijd klaar, warm en lekker

Lien Willemse
28 April 2022

Ik had mn bestelling geplaatst en heb deze zsm ontvangen en de bezorger was zéér vriendelijk ik ga zeker weer iets bestellen in de toekomst

Evren Olekli
27 April 2022
.
27 April 2022

Jammer genoeg kwam het eten super laat en koud

Fady
26 April 2022

Het was heerlijk,en het was op tijd gekomen. Chapeau

Anoniem
26 April 2022

Verrukkelijk!

Omcha
26 April 2022

Kipstrips zaten hele kleine mini stukjes tussen wel jammer voor zoveel geld

Christina
24 April 2022

Super goed eten snelle bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raichano
24 April 2022

Eten smaakt smaakt naar 1945!

Anoniem
24 April 2022
R.E Jongebloed
23 April 2022
Chantal
22 April 2022

Helemaal prima!

Anoniem
21 April 2022
Anoniem
20 April 2022

Super droge pide, niet te eten helaas. Geen smaak.

Wendy
16 April 2022
S
16 April 2022
Glenda
14 April 2022

Heerlijk, goeie service

Die ene Gast
13 April 2022

Het was weer lekker Toppie

Raymond
12 April 2022
Anoniem
12 April 2022
Erdo
10 April 2022

Alles is supper lekker En snel servies

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krista
10 April 2022

Altijd lekkere pizzas en super snel bezorgd! Our go-to pizzeria!

Anoniem
6 April 2022
anoniem
5 April 2022

laatste keer. slappe en lauwe patat. ongeintereseerde bezorger (aan de telefoon bij aflevering) dellamore is niet meer wat ze ooit waren . jammer.

Nabil
4 April 2022

Kapsalon was echt slecht ingepakt bakje was helemaal misvormd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
2 April 2022

Turkai altijd nummer 1

Chantal
2 April 2022
Fi
1 April 2022

Het eten was lekker en kwam warm aan

Mohamed
1 April 2022
M.
30 March 2022

Bestel hier regelmatig. Dit keer werd de bestelling een half uur eerder bezorgd terwijl ik duidelijk een specifiek tijdstip aangaf. Hierdoor trof ik het eten koud aan. Als kers op de taart was 1 kapsalon helemaal aan de zijkant geduwd onderweg… toen ik daarvoor wilde bellen werd er niet eens opgenomen of meteen opgehangen… jammer dit!

Roumaissa
29 March 2022
Die ene Gast
26 March 2022
Ronald
25 March 2022

Patat was een beetje slap. Kreeg een sms dat het druk was. Dus zullen wel haast hebben gehad.

omar
24 March 2022

De prijzen zijn overdreven veel gestegen bij jullie en bij jullie koncerentie niet hoe kan dat

Rob
24 March 2022
Chaima
23 March 2022

TOP TOP TOP TOP SUPER TEVREDEN ALTIJD EN WAT EEN SERVICE! Mijn bestelling was niet goed doorgekomen bij ze gebeld en hij zei binnen 10 min heb je je bestelling 20:17 gebeld 20:29 voor de deur! Met een blikje fristi voor me dochter en altijd tevreden over het eten!!!

Alam
19 March 2022

lekker eten en super snelllllll bezorging

Bers
18 March 2022

Snelle bezorging, smakelijke warme pizza.

R. van 't Veer
18 March 2022

Zeer tevreden over de qvaliteit en de bezorging!

Rumeysa
18 March 2022

Super lekkere lasagne met groenten gehad!

Jamila
17 March 2022

Prima en op tijd

Aziz
17 March 2022

Nooit lang wachten op mijn eten. En gewoon lekker en warm. Toppers

Die ene Gast
16 March 2022

5 extra sterren erbij

Die ene Gast
14 March 2022
Seyid
14 March 2022
DANNY
13 March 2022
Die ene Gast
11 March 2022

Het was weer genieten

Admiraal - SCS
11 March 2022

Goede middag, Normaal zijn we altijd erg enthousiast over de bestelling! Daarom bestellen wij elke vrijdag lunch op het kantoor. Nu leek het erg gehaast te zijn, turkse pizza met kaas was heel minimaal :( jammer, zijn we niet gewend! En helaas ontbrak het blikje cola... Voor de rest altijd super!

Y
10 March 2022

Top kwaliteit.

Mohamed Belhaj
9 March 2022

Zoals altijd lekker eten!

D j bak
7 March 2022
Arzu
6 March 2022

Pizza’s zijn altijd heerlijk hier. Ik had vandaag een kip burger besteld waarvan de broodjes verbrand ( deels) waren en de vlees niet goed gaar. De patat oorlog had weinig saté saus ( letterlijk paar druppels) en geen uitjes waar ik naar vroeg bij de opmerkingen. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
6 March 2022

Jammer dat de patat te slap of oud was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Die ene Gast
6 March 2022
Joke
6 March 2022
Anoniem
6 March 2022

Top service. een altijd op tijd . Een eten Heerlijk

Y
5 March 2022
Hanane
5 March 2022

Bestel vaker bij ze eten is lekker komt warm aan. Gewoon top.

Ben kimim ?.
5 March 2022

Snelle bezorging, spinazie pide is rijkelijk gevuld en het smaakt echt lekker, toppers !.

Souf
4 March 2022

Kaas was beschimmeld

Zara
4 March 2022

Het blijft een favoriete zaak!

arthur
27 February 2022

altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ahmed
25 February 2022

Altijd lekker en snel Heerlijk gegeten!

Die ene Gast
25 February 2022
Achraf
23 February 2022

We hadden nog een bestelling geplaatst. Ook dit x erg goed ook fijn dat de bezorgers rekening houden met de opmerkingen ! Top

Achraf
23 February 2022

Zoals altijd weer erg goed. Bezorging binnen een kwartier eten uitstekend.

Jos
22 February 2022
Aahd
22 February 2022

Helaas was het eten koud. Pide was hard, bestel regelmatig en elke keer is het een gok. Soms komt het warm aan en vaak meestal niet. Het eten is goed alleen de bezorgers maken er een puinhoop van.

Youssef
22 February 2022

Op tijd bezorgd en eten was lekker warm 👌🏻

Arjen Speekenbrink
21 February 2022
Mustafa
20 February 2022

Eeten kwam te laat en had ergens anders besteld had geen zin meer om te wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DUSA
19 February 2022
Chantal
19 February 2022

Bezorger was snel en super vriendelijk en het eten was heerlijk! Top!

Anke Thasing
18 February 2022

Gewoon prima!

N. Bas
18 February 2022

Heerlijke pide met krokante deeg. Snel bezorgd. Top!

Fred
18 February 2022

Frietjes van kapsalon iets droog, verder heerlijk. Precies op afgesproken tijdstip geleverd door zeer vriendelijke bezorger. TOP! Op naar de volgende keer

Noniem
16 February 2022

Lekker vers en warm eten, vriendelijk bezorger altijd voor herhaling vatbaar (vaste klant)!

Hans Tiessen
16 February 2022

Pizza’s prima van smaak. Levering snel. Pizza doos was echter geplet, waardoor de gorgonzola aan de deksel zat gekleefd. Plastic “paddenstoeltje” had dit voorkomen.

Mzn
16 February 2022
Nadia
15 February 2022

De pizza heb ik lekkerder gegeten, maar was niet verkeerd vandaag. Minpunt vind ik de onduidelijkheid op de site. Onder de toppings staat er EXTRA SAUS? Het woord extra geeft aan dat je er al 1 krijgt en dus kunt kiezen voor een extra bakje, tegen betaling. De pizza’s werden zonder saus geleverd en na telefonisch contact was de boodschap: ik kan niets voor u doen. Bizar…

Cor Maas
14 February 2022

Bij het broodje shoarma zat heel weinig salade en die was ook erg nat. De 2 kroketten waren lauw. Wij zijn anders zeer tevreden maar nu toch deze melding.

Die ene Gast
14 February 2022
Wil kling
13 February 2022

Was erg lekker en goed warm

Brahim
12 February 2022

Altijd snel en heerlijk eten.👍👍👍

Diana
10 February 2022

Superlekker gegeten, op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Een blije klant
9 February 2022

Het bestellen van de pizza's ging zeer gemakkelijk. Ik vond het fijn dat er even contact met mij opgenomen werd om de bestelling te bevestigen. De pizza's kwamen keurig op tijd en waren gelukkig gesneden. We hebben genoten van de pizza's

Richard
7 February 2022

Had helaas er maar twee besteld, ze waren zo lekker ik luste er nog wel een.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
6 February 2022

Ik bestel meestal elders een kapsalon voor een makkelijke snelle hap. Nu op advies van dochterlief kapsalon bij Dell Amore besteld. Wat een verschil. Waarom 5 sterren voor een kapsalon, dit is gebaseerd op alleen kapsalon. Nu 2 keer een uiterst vriendelijke bezorger aan de deur gehad, TOP. Tot de volgende keer

Chai
6 February 2022

Top was zo lekker dat we gewoon 3 keer hebben besteld op de zelfde dag

Mzn
6 February 2022
C.Y.
5 February 2022

Toppers! Volgen altijd opmerkingen op en zijn super snel!!

Die ene Gast
3 February 2022
ANS
3 February 2022
Alya
2 February 2022

Het patat was extreem droog en de olie was verouderd. Er zat oude/verbruinde sla in de kipburgers. Zijn we niet gewend van Dell Amore! Aub voortaan hier extra aandacht aanbesteden.

Esra
1 February 2022
Adam
30 January 2022

Saus vergeten. Eten was zoals altijd weer lekker.

Ferry
29 January 2022

Ik bestel meerdere keren per week en is altijd snel en goed.

EZ
29 January 2022

Geen peper in super durum kofte. Bezorger eerst bij verkeerd adres. Saus van patat was helemaal uitgelopen uit het bakje.

Nissrine
28 January 2022

Snelle service en lekker zoals altijd. Bedankt!!

Amdrey
28 January 2022
ANS
27 January 2022

Hamburger broodje was helaas oud, niet gewend van Dellamore!

Lot van Bemmel
27 January 2022

Prima! Is bij mij in de buurt, dus altijd supersnel. Aardige mensen en prima pizza's en andere snacks.

Evren
25 January 2022
Ronald wijnands
22 January 2022
Eko
22 January 2022
Alusta
21 January 2022

Niets mis mee

Rachel
20 January 2022
Anoniem
20 January 2022
Elif
20 January 2022
Mariam
19 January 2022

Ik had een cheeseburger menu besteld, het is maar wat je een cheeseburger noemt niet te vreten!! Ik heb die cheeseburger na 1 hap weggegooid.

Michael Milo
18 January 2022

Snel en heerlijk

Die ene Gast
17 January 2022

Het was weer genieten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Die ene Gast
16 January 2022
Chantal
16 January 2022

Eten was prima! De bezorger super vriendelijk!!

Z
16 January 2022
Ez
16 January 2022

Kan beter..

Nikhat
15 January 2022
Mia Mermaid
15 January 2022

Heel lekker weer zoals altijd :-)

Wendy
14 January 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd...... top

Danielle
12 January 2022

Het was heerlijk! Had een kalfs kapsalon met friet. Écht heel lekker vooral het vlees. Bedankt

Anoniem
12 January 2022
Gamze Demir
12 January 2022
Die ene Gast
12 January 2022

Goed heet en snel bezorgd 5 extra sterren

Die ene Gast
10 January 2022
A
8 January 2022

Jammer genoeg was mijn bestelling koud, toen ik de frietjes voor de tweede keer kreeg bezorgd, was mijn friet warm maar niet te eten, is gewoon in oud frituur gebakken. Jammer, ik heb alles zo de prullenbak gegooid en dan nog zeggen het is druk vandaag.

Jur
8 January 2022

Voor de zoveelste keer ging er iets mis met onze bestelling. Gelukkig werd het achteraf wel goed opgelost, maar zowel wij als Dell Amore hebben natuurlijk liever niet dat er iets moet worden opgelost. Volgende keer bellen we wel gewoon achter de bestelling aan en hopen we dat het dubbel wordt gecheckt.

Die ene Gast
8 January 2022
Robert
8 January 2022

Super verzorgd en lekker eten!

Onbekend
7 January 2022

Altijd snelle service en het eten is altijd lekker en warm!

Karen
6 January 2022

Altijd lekkere pizza’s en snelle bezorging!

Wouter
6 January 2022

Bezorger netjes op tijd, en lekker eten!

Die ene Gast
5 January 2022
Die ene Gast
3 January 2022
Co van laarhoven
2 January 2021

Top eten smaakt perfect houden zo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abdelilah
1 January 2021

Heerlijke eten, super snel geleverd! Complimenten voor het consequent lekker eten!

Richard
1 January 2021

Heb het oude jaar afgesloten met twee heerlijke broodjes, gewoon lekker dat in 2022 weer een bestelling plaatsen.

Familie Pektas
31 December 2021

De Beste PIZZA'S in AMSTERDAM

Ferry
31 December 2021

Altijd snel en goed eten. Ik bestel vooral als ik werk.

Die ene Gast
31 December 2021
Arjen Speekenbrink
31 December 2021

Kipnuggets was te lang in de frituur gehouden waardoor de burger hard en droog was.

Kevin
31 December 2021

Patat leek wel opnieuw gebakken en de chicken strips zijn een stuk kleiner dan ik me kan herinneren.

Faat
30 December 2021

Eten was lekker en warm bij aankomst. Was ook heel snel bezorgd. Is zeker aan te raden !

Aahd
30 December 2021

Eten (pide) was veel te zoutig

Hanane
30 December 2021

Snel bezorgd en zoals altijd lekker

Liyana
30 December 2021
Geerts
29 December 2021

Helaas viel t tegen vaak bij jullie besteld voor de goede kwaliteit maar de broodjes waren droog patat smaakte bitter en de shoarma was hard , erg jammer

Die ene Gast
29 December 2021
Joyce
28 December 2021

Netjes op de hoogte gehouden over status van de bestelling, bezorger vriendelijk. Op zich prima snackbar eten, alleen sateh kroket was veel te ver doorgebakken en daardoor te donker en half leeggelopen.

Pikachu
28 December 2021

Helaas hadden ze niet naar de opmerkingen gekeken. Ik kan geen lamsvlees eten vanwege een intollerantie, maar ze hebben mij alsnog lamsvlees gegeven. Erg jammer.

Sam
28 December 2021

Mijn broodjes doner waren half verbrand. De doner was gwn zwart en me friet was koud. Daarnaast heb ik ruim een uur gewacht op mijn bestelling. Vind het erg jammer want ben dit niet gewend. Ik snap dat het druk is maar dat moet niet tenkoste gaan van je kwaliteit..

tanja
27 December 2021

zoals altijd is het eten heerlijk alleen een minpuntje van de shaslick deze was een beetje taai maar voor de rest geen klachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Die ene Gast
27 December 2021
Abdel
26 December 2021

Gehakt op de pizza is niet gekruid. Dit is niet zo lekker. Ik zou dit niet nog een keer bestellen om deze reden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erdem
26 December 2021

Lekker eten, altijd tevreden! En super snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brahim
25 December 2021
Yigitcan
25 December 2021

Wilde de bezorger meenemen zo mooi kan je niet zijn 🥲

Sabah
25 December 2021

Super lekker eten altijd! We hadden net niet onze vingers gebeten. En super lief voor de gratis baklava! 😋

Jo
24 December 2021
Anoniem
24 December 2021

Perfect geen op of aan merkingen zeer professioneel netjes op Tijd en heerlijk warm 👍🏻

Michel Hoppen
24 December 2021

Top tent goede kwaliteit!!!

Die ene Gast
24 December 2021
ali
23 December 2021

hot wings erg klein, was nooit so....laatst paar weken kwaliteit is minder geworden

Ismael
22 December 2021

Behalve dat het bijna een uur heeft geduurd voordat we ons eten kregen, was het erg koud en niet lekker!!

N. Ercigoz
22 December 2021

Altijd hier besteld lekkere pizza maar de laatste keer helaas verkeerde pizza bezorgd

Die ene Gast
22 December 2021
Cor de Rooij
21 December 2021

Heerlijk een pizza gegeten

Die ene Gast
20 December 2021
Noah
20 December 2021

Ben nooit teleurgesteld altijd 5 sterren waard Heerlijke pasta’s en hotwings

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raja Khan
19 December 2021
N
19 December 2021

Kipburger stonk naar koeienmest ofso?? Waarschijnlijk over datum of iets. Heel smerig en gewoon weggegooid, verder was niks verkeerd aan t eten, maar jullie gooien ook nog de hele tijd te prijzen omhoog, ik zal hier niet meer bestellen :(

Oznur
19 December 2021

Eten was zo als gewoonlijk heerlijk. Bezorging ging prima. Bedankt.

Sevgi
18 December 2021

Frietjes waren een overcooked en hard maar voor de rest prima en ook nog warm. Bezorger was heel vriendelijk 👍🏻

Nuri
18 December 2021
Die ene Gast
17 December 2021
Die ene Gast
17 December 2021
Em
16 December 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Satesaus was vroeger erg dun en helder maar nu dik en smaakvol. Heerlijke pizza en grote portie friet.

N.E
16 December 2021

Snelle levering en de pizza’s deeg en beleg zijn echt goed gevuld en lekker!

Martin
15 December 2021

Een hele snelle en goede service! En het eten is heerlijk!

Si
14 December 2021

Lekkere pizza’s

Mark de Vries
14 December 2021
Cor Maas
14 December 2021

Jammer dat onze bestelling niet goed uitgevoerd was. We hebben apart moeten eten. Ongezellig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessey
12 December 2021

We hebben het afgehaald. Had fijn geweest als er een stukje aluminiumfolie over was gedaan. Was nu behoorlijk afgekoeld toen ik thuis kwam

Danielle Van der voort
12 December 2021

De beste pizza’s van Amsterdam! Heerlijk gegeten!

Burak
12 December 2021

Alles was goed gegaan, bedankt!

Die ene Gast
11 December 2021
Petro
11 December 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

K.
11 December 2021

Goed bezig.

Die ene Gast
9 December 2021
Wings
9 December 2021
Dylan
9 December 2021
Anoniem
8 December 2021

Helaas word de kwaliteit van het eten steeds minder, ook de durum was bijna aangebrand, na bellen kwam wel een nieuwe durum, maar dan is het eten al koud. Pizza was niet smaakvol, en vooral droog.Ik weet of ik hier ooit weer ga bestellen. Zonde.

Elisa
8 December 2021

Zeer tevreden over de snelle bezorging. Het eten is ook erg lekker!

anoniem
8 December 2021

Jullie waren de brood vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
8 December 2021

Bezorging is erg goed zoals altijd. Wij zijn vaste klanten en wonen om de hoek. Helaas is de kwaliteit erg achteruit gegaan. We bestellen standaard kipburger met cheddar maar die is de laatste tijd echt niet te eten. Het is wel groter maar er zit geen smaak aan en het is als een goedkope burger van de diepvries. Ook ander paneermeel en veel te pittig.

Die ene Gast
7 December 2021
Erkan
5 December 2021
Kadir
4 December 2021

Turkse pizza was vergeten en niet meegenomen terwijl ik ervoor wel heb betaald en er was geen saus bij de pizza mee bezorgd.

Daan
4 December 2021
Michael Milo
4 December 2021

Snel en heerlijke verse profucten

Die ene Gast
4 December 2021
Aahd
3 December 2021

Duurde lang en eten was helaas afgekoeld

Kaoutar
3 December 2021

Het eten is altijd lekker en de bezorging is snel en top! Ik ben al een tijdje vaste klant

K. Bakker
2 December 2021
Janna
2 December 2021

Snel en heel lekker!

Die ene Gast
1 December 2021
Ilias
30 November 2021

Gewoon goed etenn

Shivo
29 November 2021

Altijd lekker, snel en faire prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Die ene Gast
28 November 2021

5 extra sterren voor een meer dan geslaagde maaltijd

CY
28 November 2021

Beste pides!

Anne
27 November 2021

Heerlijk en snel bezorgd.

Alper Sari
27 November 2021
A. Mentink
26 November 2021

Patat was hard, leek wel voor de 2e keer gebakken en was ook koud... Niet de kwaliteit de we gewend zijn van Dellamore.

F. van Ballegoy
26 November 2021

Wij bestellen hier al jaren met een prima goede kwaliteit maar op 25-11-2021 was de bereiding veranderd, de 3 Lahmachun met kip doner waren erg vet (olie) en was niet lekker. Hebben de helft weggegooid omdat dit niet lekker was (klef in de mond). Je zag dit ook als je de Lahmachun open rolde, jammer. Nogmaals door de jaren heen dit niet eerder meegemaakt. Ik heb dit gisteren ook telefonisch gemeld.

Die ene Gast
25 November 2021
Die ene Gast
23 November 2021

Zeer goede kwaliteit en snel bezorgd

Bechrouri
20 November 2021

Ontbrak n colazero die ik er bij had besteld maar zat er niet tussen probeerde te bellen maar kwam er maar niet doorheen heb t maar daarbij gelaten rest was voor de rest goed

Ramazan Pektas
19 November 2021

Her zaman taze Her zaman cabuk Altijd vers Altijd snel

Wil van Twillert
19 November 2021

Heerlijk was het weer. Een aanrader!

Die ene Gast
19 November 2021
ali
18 November 2021

heerlijk en snel bezorging....

Die ene Gast
17 November 2021
Die ene Gast
15 November 2021
Azi
15 November 2021

Eten is altijd lekker en warm en snel bezorgd. Toppp gewoon

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
14 November 2021

Wederom moet ik toegeven dat deze broodjes met liefde zijn klaar gemaakt. Je krijgt geen spijt van als je bij Dell Amore besteld.

Kim
13 November 2021

Toppertjes! Altijd lekker =)

Bchr
12 November 2021

Eten was perfect, goed warm en met 13 min bezorgd. Top service

Richard
11 November 2021

Blijft lekker de broodjes shoarma. Zeker de moeite waard om te bestellen.

Die ene Gast
9 November 2021

Alle sterren voor een geslaagde snack dag